ברים קפוא עוגת קרם בוסטון
והוא יספק כ 8 מנות. אם 66 סנט למנה נופל בתקציב שלך, קפוא בוסטון קרם ברים עשוי להיות מצוין ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו יוגורט קטיפה, יוגורט עוגת קרם בוסטון, חלב דל שומן מאודה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו חטיפי אפרסקים וקרם, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו גלידות באננן קפואות (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת כיכר קו 8x4 אינץ ' עם ניילון נצמד, משאיר קצוות תלויים על צידי מחבת. חלוקת חלב התאדה באופן שווה בין 2 קערות קטנות. מערבבים בוסטון קרם פאי יוגורט לתוך קערה אחת; מערבבים יוגורט קטיפה אדום לתוך הקערה הנותרת. מכסים ומקררים תערובת יוגורט קטיפה אדום.
מורחים תערובת עוגת קרם בוסטון למחבת מרופדת.
מפזרים צ ' יפס מרוסק. להקפיא 2 שעות. כפית ופרש תערובת יוגורט קטיפה אדומה על גבי. להקפיא לפחות 2 שעות עד המשרד.
כאשר מוכן לשרת, לטבול חצי התחתון של מחבת לתוך מים חמים על 1 דקה כדי לשחרר תערובת יוגורט. השתמש בניילון נצמד כדי להרים פרוזן יוגורט מהמחבת. משוך לאחור לעטוף ולהסיר.
תן לעמוד 5 עד 10 דקות כדי לרכך מעט.
חותכים לשמונה פרוסות בעובי 1 אינץ'.