ברים תרמילאים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברים תרמילאים. מנה אחת מכילה 5535 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 292 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %77 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו דגני בוקר זהובים, קמח זהב, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדגנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קונפטי של סאני כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: כריך ענק של תרמילאים, שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים), ו חמישה מרכיבים כפול שוקולד דובדבן פיסטוקים אנרגיה ברים {חקיין לארה ברים}.
הוראות
מערבבים סוכרים, חמאה, וניל וביצים בקערה גדולה. מערבבים בקמח, דגנים, שיבולת שועל 3/4 כוס, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. מערבבים 3/4 כוס הבוטנים ו 2/3 כוס שוקולד צ ' יפס.
מורחים במחבת מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ'.
מפזרים עם בוטנים 1/4 כוס הנותרים, הנותרים 1/3 כוס שוקולד צ ' יפס 2 כפות שיבולת שועל.
אופים 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. עבור 24 ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לזייף מרתפים מסווגים ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![Forge Cellars Classque Riesling]()
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.