קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

בריסקט ים תיכוני

בריסקט ים תיכוני
המתכון הים תיכוני בריסקט יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 6 שעות גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, פטרוזיליה, חזה שטוח לחתוך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, בריסקט, ו חזה בקר בשקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עגבניות, יין, שום, זיתים ורוזמרין בבישול איטי ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מפזרים בשר עם 1 1/2 כפית. מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מניחים חזה בקר על גבי תערובת עגבניות וכפית חצי תערובת עגבניות על בשר כדי לכסות. מכסים תנור איטי ומבשלים על גבוה עד הבשר הוא מזלג מכרז, 5 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
בזהירות להעביר בריסקט ללוח חיתוך, אוהל עם רדיד ולתת לעמוד במשך 10 דקות. רזה עודף שומן מן הרוטב העונה עם מלח ופלפל. פרוסת חזה בקר נגד תבואה ולהעביר מגש הגשה. כפית קצת רוטב על בשר ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מגישים חזה בקר עם רוטב שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)