בריסקט ים תיכוני
המתכון הים תיכוני בריסקט יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 6 שעות גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, פטרוזיליה, חזה שטוח לחתוך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, בריסקט, ו חזה בקר בשקית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עגבניות, יין, שום, זיתים ורוזמרין בבישול איטי ומערבבים לשלב.
מפזרים בשר עם 1 1/2 כפית. מלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים חזה בקר על גבי תערובת עגבניות וכפית חצי תערובת עגבניות על בשר כדי לכסות. מכסים תנור איטי ומבשלים על גבוה עד הבשר הוא מזלג מכרז, 5 עד 6 שעות.
בזהירות להעביר בריסקט ללוח חיתוך, אוהל עם רדיד ולתת לעמוד במשך 10 דקות. רזה עודף שומן מן הרוטב העונה עם מלח ופלפל. פרוסת חזה בקר נגד תבואה ולהעביר מגש הגשה. כפית קצת רוטב על בשר ומפזרים פטרוזיליה.
מגישים חזה בקר עם רוטב שנותר בצד.