קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות75
מגזין

בריסקט סתיו מבושל איטי

בריסקט סתיו מבושל איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של יהודיים, אז תנו הזדמנות ל מבושל לאט בריסקט הסתיו. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 378 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר בקר, כרוב, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: תבשיל נקניק סתיו מבושל איטי, חזה בקר מבושל איטי, ו חזה ברביקיו מבושל איטי.

הוראות

1
מניחים את העטינים בבישול איטי 6 ליטר. למעלה עם כרוב, בטטה, בצל ותפוח. מערבבים את המרק, מים וזרע קימל, אם תרצה, בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ל-1 אננסל-1 אננס
לשימור,לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים את תערובת המרק על תערובת בריסקט וירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
3
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8 עד 9 שעות* או עד בריסקט הוא מזלג מכרז. מתבלים לפי הצורך.