בריסקט סתיו מבושל איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של יהודיים, אז תנו הזדמנות ל מבושל לאט בריסקט הסתיו. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 378 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר בקר, כרוב, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: תבשיל נקניק סתיו מבושל איטי, חזה בקר מבושל איטי, ו חזה ברביקיו מבושל איטי.
הוראות
מניחים את העטינים בבישול איטי 6 ליטר. למעלה עם כרוב, בטטה, בצל ותפוח. מערבבים את המרק, מים וזרע קימל, אם תרצה, בקערה קטנה.
יוצקים את תערובת המרק על תערובת בריסקט וירקות.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8 עד 9 שעות* או עד בריסקט הוא מזלג מכרז. מתבלים לפי הצורך.