בריסקט עם משמשים מיובשים, שזיפים מיובשים ותבלינים ארומטיים
בריסקט עם משמשים מיובשים, שזיפים מיובשים ותבלינים ארומטיים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 57 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שיני שום, כוסברה טחון, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. מתכונים דומים: עוף ים תיכוני עם משמשים מיובשים ושזיפים מיובשים, בריסקט מתובל עם כרישה ומשמש מיובש, ו בשר טנדרלוין עם תבלינים תאילנדים ארומטיים.
הוראות
1
שלב 1/3 כוס משמשים, 3 שיני שום, 1 כפית כמון, מלח, קינמון, ו 1/4 כפית פלפל במעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, לקצוץ מחית גס. באמצעות סכין חדה קטנה, לעשות 1/2 אינץ ' חריצים עמוקים בכל רחבי חזה. מניחים בצד 1 כף תערובת משמש. לחץ על תערובת משמש הנותרים לתוך חריצים.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
יכול דיאט קרם סודה
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
שמן חום בסיר ovenproof גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מפזרים חזה בקר בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
5
הוסף בריסקט לסיר ו sauté עד חום, על 5 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
העברה לצלחת, צד שומן למעלה; להפיץ עם שמורות 1 כף תערובת משמש.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מוסיפים בצל לאותו סיר. מטגנים מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
להוסיף גזר, ג ' ינג ' ר, כוסברה, פלפל קאיין, הנותרים 6 שיני שום 2 1/2 כפיות כמון; sauté 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
¼ כפית אורגנו
9
מוסיפים יין ומרתיחים עד מופחת כמעט זיגוג, ערבוב עד כל חתיכות השחמה, על 5 דקות. החזר את חזה הבקר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
להוסיף מלאי ולהביא לרתיחה. כפית קצת תערובת ירקות על חזה בקר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כף גדושה פלפל לבן
11
מכסים את הסיר ומניחים בתנור. חזה בקר צלוי 2 1/2 שעות, צולה כל 30 דקות עם מיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מוסיפים שזיפים מיובשים הנותרים 1/3 כוס משמשים. כיסוי; צלי עד בריסקט הוא מכרז, על 30 דקות יותר. חזה בקר מגניב חשף 1 שעה. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור קר לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
שזיפים מיובשים
13
כפית את כל שומן מוצק מלמעלה של רוטב; להשליך שומן. לגרד רוטב מבריסקט לתוך סיר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
14
מקום חזה בקר על משטח עבודה. חותכים דק על פני תבואה. להביא gr avy בסיר להרתיח מעל חום בינוני גבוה. מרתיחים כדי להתעבות מעט, אם תרצה. רוטב העונה עם מלח ופלפל. מסדרים פרוס חזה גדול צלחת ovenproof. רוטב כפית נגמר. מכסים בנייר כסף. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה; לקרר.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
15
Rewarm מכוסה חזה בקר ב 350°f תנור על 30 דקות (או 40 דקות אם צונן).