ברנדי בטטות
תפוחי אדמה מתוקים ברנדי יכול להיות רק ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה משמש 9. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם ברנדי, סוכר חום, בטטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המשקה הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 32%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ברנדי מיושן מתוק, פרי הדר מתוק וברנדי עוף בגריל, ו בטטות מאווררות או בטטות האסלבק {מועדון סודי}.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מכניסים את הבטטות לסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מסננים ומאפשרים לאדים להתייבש במשך דקה או שתיים. מועכים את הבטטות בקערה גדולה ואז מערבבים פנימה את הסוכר הלבן, הסוכר החום, החמאה, הביצים, הברנדי ותמצית הווניל.
מורחים תפוחי אדמה בתבנית אפייה מרובעת בגודל 9 אינץ'.
אופים עד להזהבה, 40 עד 45 דקות.