ברנדי סנאפס
זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש גרידת לימון, סוכר חום, ג'ינג'ר הקרקע, וקמח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. נסו ברנדי סנאפס, ברנדי סנאפס, ו ברנדי סנאפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 180c/ 160 מאוורר / גז סימן 4 ושני מגשי אפייה עם קלף אפייה.
שים את החמאה, הסוכר וסירופ הזהב בסיר וחמם בעדינות עד שהחמאה והסוכר נמסו.
שים את הקמח וג ' ינג ' ר בקערה ולעשות באר במרכז.
מוסיף את גרידת לימון ומיץ והברנדי.
יוצקים את תערובת החמאה בהדרגה להכות אותו לתוך הקמח עד התערובת משולבת היטב.
השתמש בכפית כדי לגרוף 3-4 ערימות של תערובת על מגש אפייה מוכן. כפית גדושה מספיקה לסיגר ושתי כפיות גדושות מספיקות לסל. רווח אותם היטב בנפרד כפי שהם יתפשטו. מבשלים בקבוצות במשך 8 10 דקות עד סט, חום זהוב תחרה במראה. אל תאפשר ללכת כהה מדי כפי שהם יטעמו מריר. השאר לרגע לפני עיצוב snaps עדיין צריך להיות גמיש אבל להגדיר מספיק כדי לזוז בלי לקרוע.
אתה יכול לעצב את ברנדי מצליפה לסיגרים או סלים. כדי להפוך את הסיגרים, שמן את הידית של כף עץ לעטוף את הצמד ברנדי מסביב. אם יש לך ידית ארוכה או יותר מכף אחת, אתה יכול לעשות כמה בכל פעם. בסיס הביסקוויטים צריך להיות החלק שנוגע בכפית כך שהצד העליון של הביסקוויט נראה.
העברה למתקן קירור. כדי להפוך את הסלים, שמן את הבסיס של ramekins קטן או כוס צר לעטוף את הביסקוויטים עליהם. החלק העליון של הביסקוויט צריך לגעת בבסיס הפעם כפי שזה קצת אתה תראה.
מקציפים קצפת לתוך הסיגרים או להשתמש סלים או קונוסים עבור גלידה וגרגרים. אם לא באמצעות ישר, לאחסן במיכל אטום עד 5 ימים.