ברנדי תפוחים-בשר חזיר מזוגג
ברנדי תפוחים-זיגוג בשר חזיר Tenderloin נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סיידר תפוחים לא מסונן, פלפל, פילה חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו ברנדי וסטייקים עם זיגוג חרדל., תפוח חרדל זיגוג בשר חזיר פילה, ו בשר חזיר מזוגג טנדרלוין עם סלסה תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר; להביא לרתיחה. מבשלים עד 1/2 כוס (כ 32 דקות).
הסר מהחום; להשליך קורנית שחת. מערבבים חמאה, חרדל, 1/8 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מפזרים חזיר באופן שווה עם הנותרים 3/8 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל. מעיל קל עם ספריי בישול.
מניחים חזיר במחבת צלייה; אופים ב 475 במשך 9 דקות. הפוך חזיר; מברשת באופן שווה עם 2 כפות תערובת סיידר.
אופים 8 דקות נוספות או עד מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי חזיר 14
בואו בשר חזיר לעמוד במשך 10 דקות. פרוסת חזיר, ומגישים עם רוטב שנותר.