בשר בורגונדי
בשר בורגונדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם בצל פנינה, פטריות מראש, צלי בשר בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה די טוב. מתכונים דומים: בקר בורגונדי, בשר בורגונדי, ו בקר בורגונדי.
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה.
בעוד אטריות מבשלות, להסיר בשר מחבילה, הזמנת רוטב.
מערבבים רוטב שמור, יין, ואת 4 המרכיבים הבאים (יין דרך פטריות) במחבת nonstick גדולה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני; לבשל 5 דקות. מערבבים בבשר, ומבשלים 2 דקות.
מערבבים מים וקורנפלור בקערה קטנה.
מוסיפים תערובת קורנפלור; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.