בשר בטפטוף איטלקי חריף
חם & חריף איטלקית בטפטוף נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלאי של בשר נוזלי, צ'אק רוסט, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדובדבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות דובדבן טריות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: איטלקית בטפטוף, תנור איטי יום ראשון: Pepperoncini בשר aka בטפטוף בשר, ו כריכי בשר בטפטוף.
הוראות
*** הערה: מתכון זה יכול בקלות להיות חצוי!מחממים תנור ל 300 מעלות.
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי כבד וגדול בחום גבוה. מלח ופלפל צלי צ ' אק משני הצדדים, ואז לצרוב כל צלי עד חום זהוב עמוק משני הצדדים, על 1 1/2 דקות לכל צד.
הסר צלויים מן הסיר ולהניח בצד על צלחת.להפחית חום בינוני.
יוצקים מלאי בשר, מקציפים כדי לגרד את תחתית המחבת.
יוצקים עגבניות מרוסקות, pepperoncinis (עם מיץ), ופלפלי הדובדבן החמים סחוט. (הערה: אתה יכול להשתמש בכל פלפלים צורמים שאתה אוהב!) מערבבים לשלב, ולאחר מכן להוסיף את הצולים בחזרה לסיר.
מניחים את המכסה על הסיר ומניחים את הסיר בתנור. לבשל במשך 4 שעות, או עד בשר הוא מזלג מכרז. אם זה לא, להחזיר את הסיר לתנור לעוד 30 עד 45 דקות, או עד שהוא מתפרק. אם יש לך זמן, לאפשר את הסיר להתקרר מעט, ואז למקם אותו במקרר במשך כמה שעות כדי לאפשר שומן להקשיח על פני השטח. השתמש בכפית כדי לגרוף את השומן המוקשה (קצת שומן זה בסדר!) ואז לחמם אותו שוב על הכיריים. כאשר הבשר מחומם שוב, להסיר את הצלי ללוח חיתוך. השתמש בשני מזלגות לגרוס אותו לחתיכות גדולות, ולאחר מכן להחזיר את הבשר לנוזל הבישול.
מגישים על לחמניות מעדניות קלויות עם גבינה מותכת על גבי (עם פלפלים נוספים על הגבינה!) ניתן גם להגיש אותו עם פירה או אטריות. *** הנוזל הוא די חריף ,אבל אם אתה משתמש כף מחורץ זה ישמור את זה די מתון.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)]()
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. זוגות היטב עם בשרים ורטבים פסטה בשר, עוף וגבינות קשות.