קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות16
ציון בריאות10
מגזין

בשר בטפטוף איטלקי חריף

בשר בטפטוף איטלקי חריף
חם & חריף איטלקית בטפטוף נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלאי של בשר נוזלי, צ'אק רוסט, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדובדבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות דובדבן טריות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: איטלקית בטפטוף, תנור איטי יום ראשון: Pepperoncini בשר aka בטפטוף בשר, ו כריכי בשר בטפטוף.

הוראות

1
*** הערה: מתכון זה יכול בקלות להיות חצוי!מחממים תנור ל 300 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי כבד וגדול בחום גבוה. מלח ופלפל צלי צ ' אק משני הצדדים, ואז לצרוב כל צלי עד חום זהוב עמוק משני הצדדים, על 1 1/2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צ ' אק צלי בקרצ ' אק צלי בקר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
הסר צלויים מן הסיר ולהניח בצד על צלחת.להפחית חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
יוצקים מלאי בשר, מקציפים כדי לגרד את תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים עגבניות מרוסקות, pepperoncinis (עם מיץ), ופלפלי הדובדבן החמים סחוט. (הערה: אתה יכול להשתמש בכל פלפלים צורמים שאתה אוהב!) מערבבים לשלב, ולאחר מכן להוסיף את הצולים בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל דובדבן חריףפלפל דובדבן חריף
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מניחים את המכסה על הסיר ומניחים את הסיר בתנור. לבשל במשך 4 שעות, או עד בשר הוא מזלג מכרז. אם זה לא, להחזיר את הסיר לתנור לעוד 30 עד 45 דקות, או עד שהוא מתפרק. אם יש לך זמן, לאפשר את הסיר להתקרר מעט, ואז למקם אותו במקרר במשך כמה שעות כדי לאפשר שומן להקשיח על פני השטח. השתמש בכפית כדי לגרוף את השומן המוקשה (קצת שומן זה בסדר!) ואז לחמם אותו שוב על הכיריים. כאשר הבשר מחומם שוב, להסיר את הצלי ללוח חיתוך. השתמש בשני מזלגות לגרוס אותו לחתיכות גדולות, ולאחר מכן להחזיר את הבשר לנוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מגישים על לחמניות מעדניות קלויות עם גבינה מותכת על גבי (עם פלפלים נוספים על הגבינה!) ניתן גם להגיש אותו עם פירה או אטריות. *** הנוזל הוא די חריף ,אבל אם אתה משתמש כף מחורץ זה ישמור את זה די מתון.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. זוגות היטב עם בשרים ורטבים פסטה בשר, עוף וגבינות קשות.