קושימומחה
מוכן ב13 שעות
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

בשר בקר או בשר צבי

בשר בקר או בשר צבי
בשר בקר או קופצני מוס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 680 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, עשן נוזלי בטעם היקורי, צלי עכוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות. נסו בשר משומר, בסגנון קאובוי בשר משומר, בשר משומר, ו הבשר המשומר הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
פרוסת צלי ללוחות בעובי 1/4 אינץ', (הערה: אתה יכול לעשות את זה בחנות המכולת או הקצב). לקצץ את כל השומן מהקצוות.
2
חותכים את לוחות לרצועות דמוי עיפרון (בערך 1/4 אינץ 'רחב), וכ -4 אינץ' ארוך.
3
בקערה גדולה, לשלב את רוטב הסויה, סוכר חום ועשן נוזלי בטעם היקורי; להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים את כל הבשר לתוך קערת המרינדה. מכסים ומניחים במקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים את הבשר במייבש מזון במשך כ 12 עד 20 שעות, תלוי כמה יבש אתה אוהב קופצני שלך. סובב את המגשים לאחר 6 שעות. לדוגמה: מגש תחתון מלמעלה, מגש עליון מלמטה, מגש שני מלמטה להיות מגש שני מלמעלה, וכן הלאה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
מייבשמייבש