בשר בקר, ברוקולי רב ופרובולון פניני
בשר בקר, ברוקולי רב ופרובולון פניני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ממרח אנשובי, גבינת פרובולון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו רוסטביף, ברוקולי וכריכי פרובולון, ברוקולי ראבה ופרובולונה נקניקיה, ו ברוקולי רב ומטחנות פרובולון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת פאניני או מחבת. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את רב הברוקולי ומבשלים עד ירוק בהיר, כ 3 דקות.
במחבת גדולה, לחמם את כוס 1/4 של שמן.
מוסיפים את השום הטחון, ממרח אנשובי ופלפל אדום מרוסק ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 10 שניות.
מוסיפים את רב הברוקולי ומתבלים במלח. מכסים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד rabe ברוקולי הוא רך, על 5 דקות.
שכבה 2 פרוסות של פרובולון בתחתית כל גליל. למעלה עם rabe ברוקולי, רוסטביף, Peppadews ואת שאר פרובולון. סגור את הלחמניות מברשת קלות עם שמן. גריל את הכריכים עד קלוי והגבינה נמסה, כ -7 דקות.