חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. אם 70 סנט למנה נופל בתקציב שלך, בשר מתובל קוריאני וכרוב לחמניות יכול להיות מדהים חלב חינם מתכון לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם דבש, מים, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בשר וכרוב קוריאני, בשר קוריאני על כרוב לוהט, ו טאקו בשר וכרוב בסגנון קוריאני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
כדי להכין מילוי, לשלב הראשון 11 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים תערובת בשר למחבת; מבשלים 8 דקות או עד לסיום, ערבוב מדי פעם. מערבבים כרוב; לבשל 4 דקות או עד כרוב הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר מהחום; מגניב לחלוטין.
6
כדי להכין את הבצק, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
שלב 1 1/3 כוסות מים, דבש, ושמן קנולה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מוסיפים את תערובת המים לתערובת הקמח, מערבבים עד שהבצק הרך נוצר. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש( כ 5 דקות); לכסות ולתת לעמוד 5 דקות.
חותכים את הבצק לתוך 12 (4 אינץ') ריבועים. עבודה עם 1 ריבוע בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר עם מגבת כדי למנוע ייבוש), כפית על תערובת 1/4 כוס בשר למרכז של כל ריבוע. להרטיב את הקצוות של הבצק עם מים; להביא 2 פינות מנוגדות למרכז, צובט נקודות לאטום. קמצוץ 4 קצוות יחד כדי לאטום.