בשר בקר ושום Scape מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר ושום Scape מוקפץ. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 411 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב סויה, מניות בקר, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Scape שום וצדפות מערבבים ומטגנים, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו בקר וברוקולי מוקפץ.
הוראות
להשרות את הבשר בשום, זנגביל, שאו שינג, רוטב סויה קל, קורנפלור ושמן שומשום במשך 20 דקות.
מוסיפים את הבשר ומערבבים עד מבושל, על 2-3 דקות ומניחים בצד.
מחממים את השמן באותו מחבת.
מוסיף את השום, ג ' ינג 'ר פתיתי פלפל צ' ילי אדום לטגן עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את נופי השום ואת ערמוני מים ומערבבים במשך 1 דקה.
מערבבים את מלאי הבשר, רוטב סויה קל, רוטב צדפות ו קורנפלור בקערה.
מוסיפים את תערובת הנוזל למחבת, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהוא מתעבה.
מוסיפים את הבשר ואת שמן שומשום ולהסיר מהחום.1
מגישים מעל אורז מאודה ומקשטים עם הבצל הירוק.