קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות33
מגזין

בשר בקר טחון ומרק ירקות

בשר בקר טחון ומרק ירקות
בשר בקר טחון ומרק ירקות נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 16 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 27 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 316 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם גזר, שעועית, שעועית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. נסו מרק ירקות בקר טחון, מרק בקר טחון ירקות, ו בשר בקר טחון חריף ומרק ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל, סלרי וגזר עד שהם רכים, 6 עד 8 דקות. מערבבים שום לתערובת בצל; מבשלים, תוך ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מסירים את הסיר מהאש.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים בקר טחון בקבוצות במחבת החמה עד להשחמה ופירורית, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מעבירים בשר בקר חום לתערובת בצל בסיר הגדול בעזרת כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מחממים תערובת בצל-בקר על אש בינונית. מערבבים מיץ ירקות, מרק בקר, עגבניות, תיבול איטלקי, מרק בקר, טימין, פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור לתערובת בקר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים כדי למזג את הטעמים, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
מיץ ירקותמיץ ירקות
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
500 גרם פרימיום בשר טחון בקר500 גרם פרימיום בשר טחון בקר
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מערבבים תירס, שעועית כליה, שעועית קנליני, שעועית צפונית נהדרת, שעועית ירוקה, אפונה, שעועית לימה ובמיה לתערובת בקר; מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד לחימום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף אבקת שום1 כף אבקת שום
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
קישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאהקישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
במיהבמיה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים