בשר בקר טחון ומרק ירקות נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 16 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 27 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 316 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם גזר, שעועית, שעועית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. נסו מרק ירקות בקר טחון, מרק בקר טחון ירקות, ו בשר בקר טחון חריף ומרק ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל, סלרי וגזר עד שהם רכים, 6 עד 8 דקות. מערבבים שום לתערובת בצל; מבשלים, תוך ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר