בשר בקר כתום ואננס
בשר בקר כתום ואננס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 57 גרם חלבון, 73 גרם שומן, ובסך הכל 1004 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם רוטב סויה, מיץ תפוזים, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 188 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. עם כפית ציון 90%, המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קאפקייקס כתומים עם תוספת קצפת אננס כתושה כתומה, אננס שעועית אפויה ובשר בקר עם טבעות אננס מטוגנות, ו רצועות בקר כתומות עם רוטב טבילה כתום.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. ריססו תבנית אפייה כבדה בתרסיס בישול שמן צמחי. הניחו בצד.
במחבת גדולה מחממים את השמן על אש גבוהה. מתבלים את הבקר במלח ופלפל ומשחימים מכל הצדדים, כ -5 דקות.
מעבירים את הבקר לתבנית האפייה המוכנה וצולים עד שמדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הבשר רושם 125 מעלות פרנהייט לבינוני-נדיר, כ -40 עד 45 דקות.
מוציאים את הבקר מהתנור לקרש חיתוך. מכסים את הבשר באופן רופף בנייר כסף ומניחים לנוח 20 דקות.
רוטב: בבלנדר שלבו את נתחי האננס והסירופ, מיץ התפוזים, מיץ הלימון, רוטב הסויה, הסוכר, שורש החץ, השום, הג ' ינג ' ר ו-1/2 כפית מלח. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מחממים את אותה מחבת המשמשת לבשר בקר על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הרוטב ומגרדים בעזרת כף עץ את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. מבשלים עד שהרוטב מסמיך, כ -5 דקות מתבלים במלח, לפי הטעם.
חותכים את התבואה, פורסים את הבשר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומסדרים על מגש.
מקשטים בפרוסות תפוז, אם משתמשים.
יוצקים את הרוטב לקערת הגשה ומגישים לצד הבקר.
קישוט: פרוסות תפוז, לא חובה.