בשר בקר מבושל איטי Stroganoff (בישול עבור 2)
המתכון Slow-Cooker בקר סטרוגנוף (בישול המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמנת, מרק פטריות מוזהבות מרוכז, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכונים דומים: 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי בשר בקר ופטריות (עם מרכיב סודי), 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי לא להיכשל בשר ברביקיו, ו 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי קל בשר קוריאני.
הוראות
ב 2 1/2 - עד 3 1/2-סיר איטי ליטר, מערבבים בשר בקר, בצל, מרק, פטריות ופלפל.
מכסים ומבשלים על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות או עד בשר רך מאוד.
מערבבים שמנת חמוצה לתוך תערובת בקר.