זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה עלה, פטרוזיליה שטוחה, גרידת לימון, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. נסו סלמון מבושל עם סלסה ורדה, סלמון מבושל קל עם סלסה ורדה, ו שרימפס בגריל פפריקה עם שמן זית עלומות בייבי תפוחי אדמה סגולים, בצל כבוש & איטלקית סגנון סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
Poach brisket: לקצץ שומן עודף מחוץ של בריסקט. שים בשר בסיר גדול ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות על ידי 1 ב. להביא רתיחה מעל חום בינוני, ברפרוף כל קצף מפני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, פטרוזיליה, עלי דפנה ועגבניות, מוחצים עגבניות בין האצבעות שלכם כשאתם מוסיפים אותן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
תוסיף מלח. מכסים חלקית ומבשלים בעדינות עד בריסקט מרגיש רך כאשר נחקר עם מזלג, 3 1/2 עד 4 שעות. להתקרר במרק, ואז צמרמורת לילה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
דלג על כל שומן קרוש. לחמם חזה בקר במרק על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
5
הפוך סלסה ורדה: בקערה, לשלב שמן, פטרוזיליה, אנשובי, שאלוט, צלפים, גרידת לימון ומיץ. מערבבים פירורי לחם וביצה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
יכול) סלסה ורדה משומרת
כסף ללא נעליים
אנשובי
שאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
להעביר חתיכות חזה בקר ללוח חיתוך. באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך בשר נגד התבואה לתוך 1/2-in.- פרוסות עבות, ואז לתוך 2-in. חלקים. מסדרים חתיכות בשכבה אחת על מגש טפטוף עם קצת מרק חם כדי להרטיב אותם. רוטב סלסה ורדה על בשר.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מגישים מיד, עם תוספת סלסה בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
8
הפוך קדימה: בריסקט, עד 2 ימים דרך סלסה צעד, עד 4 שעות, מכוסה ומקורר.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Windracer Russian River Pinot Noir עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.