קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות58
מגזין

בשר בקר מבושל עם סלסה ורדה

בשר בקר מבושל עם סלסה ורדה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה עלה, פטרוזיליה שטוחה, גרידת לימון, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. נסו סלמון מבושל עם סלסה ורדה, סלמון מבושל קל עם סלסה ורדה, ו שרימפס בגריל פפריקה עם שמן זית עלומות בייבי תפוחי אדמה סגולים, בצל כבוש & איטלקית סגנון סלסה ורדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
Poach brisket: לקצץ שומן עודף מחוץ של בריסקט. שים בשר בסיר גדול ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות על ידי 1 ב. להביא רתיחה מעל חום בינוני, ברפרוף כל קצף מפני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, פטרוזיליה, עלי דפנה ועגבניות, מוחצים עגבניות בין האצבעות שלכם כשאתם מוסיפים אותן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
תוסיף מלח. מכסים חלקית ומבשלים בעדינות עד בריסקט מרגיש רך כאשר נחקר עם מזלג, 3 1/2 עד 4 שעות. להתקרר במרק, ואז צמרמורת לילה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
דלג על כל שומן קרוש. לחמם חזה בקר במרק על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
5
הפוך סלסה ורדה: בקערה, לשלב שמן, פטרוזיליה, אנשובי, שאלוט, צלפים, גרידת לימון ומיץ. מערבבים פירורי לחם וביצה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אנשוביאנשובי
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
להעביר חתיכות חזה בקר ללוח חיתוך. באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך בשר נגד התבואה לתוך 1/2-in.- פרוסות עבות, ואז לתוך 2-in. חלקים. מסדרים חתיכות בשכבה אחת על מגש טפטוף עם קצת מרק חם כדי להרטיב אותם. רוטב סלסה ורדה על בשר.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מגישים מיד, עם תוספת סלסה בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
8
הפוך קדימה: בריסקט, עד 2 ימים דרך סלסה צעד, עד 4 שעות, מכוסה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

מרכיבים

8פילהפילה אנשובי, טחוןפילה אנשובי, טחון23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת1קילוגרםבשר בקר חתיכה אחת, רצוי נקודת לחתוך (המכונה גם לחתוך דקלה או קצה)בשר בקר חתיכה אחת, רצוי נקודת לחתוך (המכונה גם לחתוך דקלה או קצה)8ריבס, קצוץ טרי או קפואבריסקטבריסקט1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם רכים עדינים (מלחם נטול סרטנים בן יום, מסתחררים במעבד מזון)פירורי לחם רכים עדינים (מלחם נטול סרטנים בן יום, מסתחררים במעבד מזון)2גזר, חתוך ל-1-ב. גושיםגזר, חתוך ל-1-ב. גושים2מאמן פפ מסווג 200-נוכחיצלעות סלרי, חתוכות ל-1 בפנים. גושיםצלעות סלרי, חתוכות ל-1 בפנים. גושים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה שטוחה טחוןפטרוזיליה שטוחה טחון12sprigsפטרוזיליה שטוחהפטרוזיליה שטוחה1( חצילים)ביצה מבושלת קשה, קצוצה בינונית בסדרביצה מבושלת קשה, קצוצה בינונית בסדר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר לפי הטעםמלח כשר לפי הטעם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון11 קילו קישואים,גרידת לימון מגורר דקגרידת לימון מגורר דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4עגבניות שזיף משומרעגבניות שזיף משומר8ריבס, קצוץ טרי או קפואסלסה ורדהסלסה ורדה2(חוֹרֶף)צלפים מלאים במלח, שטופים ומוכתמיםצלפים מלאים במלח, שטופים ומוכתמים2(חוֹרֶף)שאלוט טחוןשאלוט טחון2בצלים צהובים, קלופים חצוייםבצלים צהובים, קלופים חצויים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Windracer Russian River Pinot Noir עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.