צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב ? בשר בקר מוקפץ עם שעועית ירוקה ורוטב בוטנים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 403 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש שמן שומשום, בוטנים קלויים, שעועית ירוקה וחלבוני ביצה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . עם ציון ספונקולרי של 76% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו בקר מוקפץ שיכור עם שעועית ירוקה , שעועית ירוקה מוקפצת ושעועית ירוקה מוקפצת .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
בקערת ערבוב, מקציפים יחד את החלבונים, שמן השומשום ו-1 כף עמילן התירס עד לקבלת קצף; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בשר בקר ללא עצמות עגול, פרוס נייר דק על הדגן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
קורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מוסיפים את הבקר והעירית, זורקים לציפוי במרינדה ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
יוצקים את שמן הבוטנים במחבת גדולה או ווק ומניחים על אש גבוהה. כשהשמן חם לעשן, מוסיפים 1/2 מבשר הבקר. (אם מטגנים את כל הבשר בבת אחת, טמפרטורת השמן תרד והבשר יתבשל במקום פריך.) מטגנים 2 דקות ואז מוציאים לנייר סופג לניקוז; חוזרים על הפעולה עם שאר הבשר. מסננים בזהירות רבה את כל השמן החם מלבד 2 כפות לתוך מיכל בטוח.