צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב ? בשר בקר מוקפץ עם שעועית ירוקה ורוטב בוטנים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 403 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש שמן שומשום, בוטנים קלויים, שעועית ירוקה וחלבוני ביצה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . עם ציון ספונקולרי של 76% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו בקר מוקפץ שיכור עם שעועית ירוקה , שעועית ירוקה מוקפצת ושעועית ירוקה מוקפצת .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
בקערת ערבוב, מקציפים יחד את החלבונים, שמן השומשום ו-1 כף עמילן התירס עד לקבלת קצף; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בשר בקר ללא עצמות עגול, פרוס נייר דק על הדגן
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את הבקר והעירית, זורקים לציפוי במרינדה ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
יוצקים את שמן הבוטנים במחבת גדולה או ווק ומניחים על אש גבוהה. כשהשמן חם לעשן, מוסיפים 1/2 מבשר הבקר. (אם מטגנים את כל הבשר בבת אחת, טמפרטורת השמן תרד והבשר יתבשל במקום פריך.) מטגנים 2 דקות ואז מוציאים לנייר סופג לניקוז; חוזרים על הפעולה עם שאר הבשר. מסננים בזהירות רבה את כל השמן החם מלבד 2 כפות לתוך מיכל בטוח.