צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב ? בשר בקר מוקפץ עם שעועית ירוקה ורוטב בוטנים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 403 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש שמן שומשום, בוטנים קלויים, שעועית ירוקה וחלבוני ביצה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . עם ציון ספונקולרי של 76% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו בקר מוקפץ שיכור עם שעועית ירוקה , שעועית ירוקה מוקפצת ושעועית ירוקה מוקפצת .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
בקערת ערבוב, מקציפים יחד את החלבונים, שמן השומשום ו-1 כף עמילן התירס עד לקבלת קצף; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בשר בקר ללא עצמות עגול, פרוס נייר דק על הדגן
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים את הבקר והעירית, זורקים לציפוי במרינדה ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
יוצקים את שמן הבוטנים במחבת גדולה או ווק ומניחים על אש גבוהה. כשהשמן חם לעשן, מוסיפים 1/2 מבשר הבקר. (אם מטגנים את כל הבשר בבת אחת, טמפרטורת השמן תרד והבשר יתבשל במקום פריך.) מטגנים 2 דקות ואז מוציאים לנייר סופג לניקוז; חוזרים על הפעולה עם שאר הבשר. מסננים בזהירות רבה את כל השמן החם מלבד 2 כפות לתוך מיכל בטוח.