בשר בקר מצופה בקפה עם קרם דיז'ון
צריך מתאבן חלב חינם? טנדרלוין בקר מצופה בקפה עם קרם דיז'ון יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 71 קלוריות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם זרעי טימין, עלי חסה, לחמניות ארוחת ערב דגנים מלאים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו טנדרלוין בקר מצופה בלסמי דיז'ון, Panko מצופה בשר חזיר Tenderloin עם רוטב קרם Dijon, ו פילה בקר מצופה בקפה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. בקערה קטנה, מערבבים גרגרי קפה, פלפל ו 1/4 מלח כפית.
מפזרים באופן שווה על כל הצדדים של בשר בקר.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר; מבשלים 3 דקות. הפוך בשר בקר; לבשל 2 עד 3 דקות יותר או עד חום כהה מאוד.
מניחים בשר במחבת מרובעת 9 אינץ ' (או מחבת פאי צלחת עמוקה). הכנס מדחום בשר ovenproof כך טיפ הוא במרכז בשר.
אופים 25 עד 30 דקות או עד מדחום קורא 60°.
בואו לעמוד 5 דקות. לעטוף בנייר כסף; לקרר עד קר, לפחות 4 שעות או לילה.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים חרדל, מיונז ו 1/2 כפית מלח. כיסוי; לקרר קרם דיז ' ון עד שישב בכלא.
כדי לשרת, לחתוך בשר ל -12 פרוסות דקות; לחתוך כל פרוסה לשניים.
מניחים 1 חתיכת חסה על כל פרוסת לחם; מעל כל אחד עם פרוסת בשר וערימת כפית קרם דיז ' ון.