בשר בקר מרינדה
בשר בקר מרינרן הוא מנה עיקרית המגישה 10. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל היהודי הזה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, סלרי, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור חנוכה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. ציון זה הוא מוצק. נסו בשר בקר מרינדה, חזה בקר, ו מרינרה אספרגוס פטריות בקר פארו עבור מתכונים דומים.
הוראות
מפזרים חזה עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי גדול מחממים שמן על אש בינונית. חזה חום משני הצדדים.
מוסיפים סלרי וגזר לאותה מחבת; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד שהם רכים פריכים.
מוסיפים יין; מבשלים, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. מערבבים פנימה רוטב מרינדה.
מחזירים את החזה למחבת; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, מכוסים, 3-1/2 עד 4 שעות או עד שהבשר רך.
הסר את החזה מהתבנית. שומן רזה מרוטב.
חותכים חזה באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות; מגישים עם רוטב.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
שיראז, טמפרנילו וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור חזה בקר. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא הייננים של משפחת אנגוב, קרסט משפחתי שיראז. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![משפחת אנגוב ייננים משפחת קרסט שיראז]()
משפחת אנגוב ייננים משפחת קרסט שיראז
2012 אנגוב פמלי קרסט שיראז הוא אדום עמוק עם גוונים סגולים. ניחוחות של תבלינים, פלפל, דובדבן אדום ושוקולד שחור. טעמים של שוקולד מריר וליקריץ, דובדבן אדום / פטל עם נוכחות ממלאת פה וטאנינים מתמשכים רכים.