בשר בקר-מרק ירקות
מרק בקר-ירקות הכנת המתכון לוקחת כ 50 דקות. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, גזר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. מתכונים דומים: סדרת מרק בשר-חלק 3: מרק ירקות בקר לבבי, מרק סטייק (מרק בקר ירקות), ו מרק ירקות בקר.
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי 4 ליטר מעל חום בינוני. מבשלים בשר בקר ובצל בבשר oiluntil הוא חום משני הצדדים.
מוסיפים מים; חום לרתיחה. קצף דל שומן ממרק.מערבבים במלח, עלה דפנה ותבלינים כבישה; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים 3 שעות.
הסר בשר מן מרק. בשר בקר מגניב על 10 דקות או רק עד מגניב מספיקכדי להתמודד. מסננים מרק; להשליך ירקות ותבלינים.
חותכים בשר לחתיכות 1/2 אינץ'. שומן דל שומן ממרק.
מוסיפים מספיק מרק משומר מרק בשר כדי למדוד 5 כוסות. להחזיר את הבשר ואת הבשר לתנור ההולנדי. מערבבים תפוחי אדמה, גזר, סלרי, כרוב, קטשופ וגיליונות.
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים על 30 דקות או untilvegetables הם מכרז. מגניב 10 דקות. מערבבים בקצפת.