קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות74
מגזין

בשר בקר עם מרלו ושזיפים מיובשים

בשר בקר עם מרלו ושזיפים מיובשים
בשר בקר עם מרלו ושזיפים מיובשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 591 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי מרלו, בצלים, מיץ שזיפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה מושלם עבור חנוכה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו בשר בקר עם בצל מקורמל ורוטב מרלו, בריסקט עם משמשים מיובשים, שזיפים מיובשים ותבלינים ארומטיים, ו בשר בקר עם ריבת שום מרלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה עמדה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 325°f. פאט בריסקט יבש; מפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שמן חום במחבת כבדה גדולה במיוחד על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הוסף בריסקט ומבשל עד חום עמוק, כ 7 דקות לכל צד.
4
העברת חזה בקר, צד שומן למעלה, למחבת קלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מוסיפים עגבניות עם מיץ ויין למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר מהחום, לגרד את כל חתיכות השחמה, ויוצקים תערובת על חזה בקר. להפיץ בצל, גזר, ושום סביב חזה בקר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים שזיפים מיובשים ותימין; לטפטף עם מיץ שזיפים 1/2 כוס חומץ 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
8
מפזרים קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9
מניחים מחבת מעל 2 מבערים ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת בנייר כסף כבד; מניחים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
בריסקט צמה עד מכרז, על 3 שעות 15 דקות. לחשוף ולקרר 1 שעה בטמפרטורת החדר. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים בנייר כסף וצינה. להביא רק כדי להרתיח מעל 2 burnersלפני המשך.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
הסר בריסקט מחבת צלייה, גירוד את מיצים.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
12
מקום על משטח עבודה; לחתוך על פני תבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.כפית את שומן מ העליון של מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מניחים 1 ירקות כוס (לא שזיפים מיובשים) ו 1 כוס צלימת נוזל מחבת למעבד פירה. תחזיר מחית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
להוסיף הנותרים 1 כף מיץ שזיפים 1 כפית חומץ למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
רוטב חום; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
16
חפיפה פרוסות בריסקט ב 13x9x2-inch זכוכית תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
17
יוצקים רוטב על חזה בקר, מפרידים פרוסות כדי לאפשר קצת רוטב לזרום בין. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
18
לחמם מחדש בריסקט, מכוסה, ב 350°f תנור במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
19
מפזרים דד עם פטרוזיליה; לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1
השתמש סיכת מתכת דקה, כמו לכה טורקיה, כדי לבדוק אם החזה הוא מכרז. הכנס את הסיכה לחלק העבה ביותר; אם הוא פוגש שום התנגדות, חזה הבקר נעשה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1
השתמשת מרלו לבשל את בריסקט, אז למה לא לשפוך מרלו גם כן? נסו את המרלו ירדן 2002 (22 דולר) המיוצר ביקב ברמת הגולן. ליין הכשר טעמי שזיף בשלים וגימור חריף.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel הן אפשרויות נהדרות עבור בשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Gilgal Syrah (בסדר כשר). יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
גילגל סירה (בסדר כשר)
גילגל סירה (בסדר כשר)
ניחוחות של דובדבן בשל ופירות שזיף עם טעמים מורכבים של עשן, אדמה, אניס ותבלינים. היין בעל הגוף הבינוני הוא ארומטי וטעים. היין הזה כשר לפסח