בשר בקר עם פטריות ובצל פנינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר בקר, פטריות פורטובלו, ריבת ענבים נמוכה smucker® concord, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. . נסו בקר מבושל ביין אדום עם בצל פנינה ופטריות, קציצות עוף עם פטריות ובצל פנינה, ו שעועית ירוקה לבבית עם פטריות ובצל פנינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מקום גיליון של רדיד אלומיניום כבד חובה במחבת צלייה רדודה עם רדיד המשתרע 6 אינץ ' מעבר מחבת משני הצדדים. ספריי עם ספריי בישול ללא מקל.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דק
3
מניחים את הצד שומן חזה בקר למטה באמצע רדיד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
מערבבים מרק בצל יבש עם ג ' לי ורוטב קוקטייל בקערה בינונית.
יוצקים חצי תערובת על בריסקט; להפוך את הצד שומן בריסקט למעלה מכסה עם תערובת בצל נותרת. להביא את שני הצדדים של רדיד לאמצע ולקפל רדיד על עצמו כמה פעמים. חזור עם שני הצדדים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
אופים במשך 3 שעות או עד מזלג מכרז.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מהתנור. (חזה בקר יכול להיות מקורר והחזיק במקרר לילה בשלב זה.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני, להמיס 2 כפות חמאה; בצל מטגן ופטריות במשך 5-8 דקות או עד חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר בריסקט מן פאן; לשפוך את מיצים ברפרוף את השומן מלמעלה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר שכבה של שומן מ בריסקט. פרוס בשר על פני התבואה לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. להחזיר בשר לצולה. מעל הבשר עם תערובת פטריות, מיצי בשר, טרגון. מכסים בנייר כסף. חזור לתנור כדי להתחמם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
בשר בקר ניתן לזווג עם Shiraz, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. גילגל סירה (בסדר כשר) עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.