בשר בקר עם פטריות ובצל פנינה
בשר בקר עם פטריות ובצל פנינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר בקר, פטריות פורטובלו, ריבת ענבים נמוכה smucker® concord, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. . נסו בקר מבושל ביין אדום עם בצל פנינה ופטריות, קציצות עוף עם פטריות ובצל פנינה, ו שעועית ירוקה לבבית עם פטריות ובצל פנינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מקום גיליון של רדיד אלומיניום כבד חובה במחבת צלייה רדודה עם רדיד המשתרע 6 אינץ ' מעבר מחבת משני הצדדים. ספריי עם ספריי בישול ללא מקל.
מניחים את הצד שומן חזה בקר למטה באמצע רדיד.
מערבבים מרק בצל יבש עם ג ' לי ורוטב קוקטייל בקערה בינונית.
יוצקים חצי תערובת על בריסקט; להפוך את הצד שומן בריסקט למעלה מכסה עם תערובת בצל נותרת. להביא את שני הצדדים של רדיד לאמצע ולקפל רדיד על עצמו כמה פעמים. חזור עם שני הצדדים הנותרים.
אופים במשך 3 שעות או עד מזלג מכרז.
הסר מהתנור. (חזה בקר יכול להיות מקורר והחזיק במקרר לילה בשלב זה.)
במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני, להמיס 2 כפות חמאה; בצל מטגן ופטריות במשך 5-8 דקות או עד חום זהוב בהיר.
הסר בריסקט מן פאן; לשפוך את מיצים ברפרוף את השומן מלמעלה.
הסר שכבה של שומן מ בריסקט. פרוס בשר על פני התבואה לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. להחזיר בשר לצולה. מעל הבשר עם תערובת פטריות, מיצי בשר, טרגון. מכסים בנייר כסף. חזור לתנור כדי להתחמם לפני ההגשה.