קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

בשר בקר עם פטריות ובצל פנינה

בשר בקר עם פטריות ובצל פנינה
בשר בקר עם פטריות ובצל פנינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר בקר, פטריות פורטובלו, ריבת ענבים נמוכה smucker® concord, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. . נסו בקר מבושל ביין אדום עם בצל פנינה ופטריות, קציצות עוף עם פטריות ובצל פנינה, ו שעועית ירוקה לבבית עם פטריות ובצל פנינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקום גיליון של רדיד אלומיניום כבד חובה במחבת צלייה רדודה עם רדיד המשתרע 6 אינץ ' מעבר מחבת משני הצדדים. ספריי עם ספריי בישול ללא מקל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מניחים את הצד שומן חזה בקר למטה באמצע רדיד.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מערבבים מרק בצל יבש עם ג ' לי ורוטב קוקטייל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
רוטב קוקטיילרוטב קוקטייל
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים חצי תערובת על בריסקט; להפוך את הצד שומן בריסקט למעלה מכסה עם תערובת בצל נותרת. להביא את שני הצדדים של רדיד לאמצע ולקפל רדיד על עצמו כמה פעמים. חזור עם שני הצדדים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
אופים במשך 3 שעות או עד מזלג מכרז.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר מהתנור. (חזה בקר יכול להיות מקורר והחזיק במקרר לילה בשלב זה.)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני, להמיס 2 כפות חמאה; בצל מטגן ופטריות במשך 5-8 דקות או עד חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר בריסקט מן פאן; לשפוך את מיצים ברפרוף את השומן מלמעלה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר שכבה של שומן מ בריסקט. פרוס בשר על פני התבואה לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. להחזיר בשר לצולה. מעל הבשר עם תערובת פטריות, מיצי בשר, טרגון. מכסים בנייר כסף. חזור לתנור כדי להתחמם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בשר בקר ניתן לזווג עם Shiraz, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. גילגל סירה (בסדר כשר) עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
גילגל סירה (בסדר כשר)
גילגל סירה (בסדר כשר)
ניחוחות של דובדבן בשל ופירות שזיף עם טעמים מורכבים של עשן, אדמה, אניס ותבלינים. היין בעל הגוף הבינוני הוא ארומטי וטעים. היין הזה כשר לפסח