קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

בשר בקר עם פלפל מתוק

בשר בקר עם פלפל מתוק
בשר בקר עם פלפלים מתוקים הוא מתכון ללא גלוטן עם 6 מנות. מנה אחת מכילה 702 קלוריות , 37 גרם חלבון ו -27 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בזיליקום, שמן זית, פלפל ואורז. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 67% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בטטה ממולאת רוסטביף מגוררת (שלמות 30 & PALEO) , זיתים ופלפלים אפויים ופלפלים ממולאים אפויים .

הוראות

1
במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר בשמן עד להשחמה, כ-4 דקות; לְנַקֵז.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוציאים ומניחים בצד. באותה מחבת מטגנים בצל, פלפלים ושום בחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים עגבניות ותבלינים; לערבב היטב. מחזירים בשר למחבת; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 35-40 דקות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מגישים על אורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל