קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות21
מגזין

בשר בקר עם רוטב Béarnaise אבוקדו

בשר בקר עם רוטב Béarnaise אבוקדו
בשר בקר עם רוטב Béarnaise אבוקדו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 690 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך פלפל, פטרוזיליה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. נסו טנדרלוין בקר ממולא אוסקר עם תפוחי אדמה רוזמרין וbearnaise, בשר בקר עם רוטב ברניז, ו פילה של בשר בצק עלים עם רוטב Bearnaise (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים טנדרלוין באופן שווה עם מלח ופלפל. מערבבים יחד חמאה ו -3 המרכיבים הבאים, ולשפשף תערובת מעל פילה. כיסוי וצינה 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים במחבת ג 'לירול מצופה רדיד אלומיניום 15-x 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים tenderloin ב 400 במשך 50 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק עבה רשם 145 (בינוני נדיר).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מגישים עם רוטב ברניז אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברניזרוטב ברניז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)