בשר בקר צלי צונן
בשר בקר צלי צונן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. לך לחנות ותביא פילה בקר, חזרת, שיני שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. וזה די טוב. נסו פילה בקר צלוי, בשר טנדרלוין צלי, ו פילה בקר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פילה על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף או מחבת צלייה. הפוך 12 חריצים קטנים בצד העליון של בשר; להוסיף חצאי שום.
מערבבים חרדל ו -2 כפות מוכנות חזרת בקערה קטנה, ומתפשטים באופן שווה על גבי וצדדים של בשר בקר.
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד מידה רצויה של doneness. (לנדיר, להסיר מהתנור בגיל 13
בשר בקר ימשיך לבשל עד 140 עם חום שיורית.) לכסות ולצנן כמה שעות או לילה.
מערבבים שמנת חמוצה הנותרים 2 כפות חזרת; לשרת עם בקר מקורר.
עבור התנומות בודדות, פרוסת בשר 1/4 אינץ ' עבה, לחתוך טריזים.
מניחים על פרוסות בגט צרפתי קלוי, העליון עם מנה קטנה של תערובת שמנת חמוצה, ומקשטים עם פטרוזיליה טרייה. עושה בערך 5 תריסר מתאבנים.