קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

בשר בקר שלם

בשר בקר שלם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טנדרלוין בשר שלם. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 287 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. מתכון זה מבישול עם מישל יש 3 אוהדים. לך לחנות ותביא יין, לשפשף, ג'ינג'ר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי, בשר צלוי טנדרלוין מדהים! איפה הבשר?, ו בשר טנדרלוין (מתכונים דומים).

הוראות

1
כ -30 דקות לפני הבישול, להסיר את הבשר ולטפוח יבש עם מגבות נייר נקיות. תשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
2
תנור חימום עד 45
3
קו מחבת צלייה או גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ולהניח מתלה חוט על גבי זה. בנדיבות מלח ופלפל כל הצדדים של הבשר (או usemy פורצ ' יני לשפשף יבש) ולהגדיר על מדף האפייה. צולים את הבשר במשך 30 דקות, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל-350 וממשיכים לצלות עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-125 עד 130 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהתנור לעטוף בשר היטב בנייר כסף ולאפשר לו לנוח במשך 10-15 דקות כדי להפיץ מחדש מיצים לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
5
מגישים עם רוטב Bearnaise.Facebook
מרכיבים שתצטרך
6
טוויטר
7
Google
8
Pinterest
9
כיס
10
דוא " ל
11
שם (חובה)דואר (לא יפורסם) (חובה)אתר קודם
12
הבא