בשר ברוקולי טעים לאפות
אפיית בקר ברוקולי חצופה היא מנה עיקרית המגישה 2. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, אורז, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 61%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון בשר בקר עם ברוקולי, בשר בקר עם ברוקולי, ו חזיר חצוף ואפיית תפוחי אדמה.
הוראות
במחבת מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את הברוקולי, הגבינה, האורז, הפלפל הירוק והפטריות; מניחים בצד. בקערה חסינת מיקרוגל מקציפים יחד את תערובת המרק והמים. מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה למשך 1-1 / 2 דקות, תוך הקצפה מדי פעם.
יוצקים מעל תערובת בקר ומערבבים עד לאיחוד.
מעבירים ל-1 קו-טי משומן. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 20-30 דקות או עד לחימום.