בשר ג'מייקני ומרק שעועית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר ג'מייקני ומרק שעועית. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תירס shoepeg, מרק עוף, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו בשר ג'מייקני ומרק שעועית, מרק שעועית שחורה ג'מייקני, ו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז.
מערבבים שעועית מטוגנת, שתי פחיות של תירס, צ ' ילי, סלסה, מרק ותבלינים אידיוט.
חום לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים בחזיר, זיתים ומיץ ליים. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מחומם היטב. מרק מצקת לתוך קערות בודדות. למעלה כל מנה עם 1 כף שמנת חמוצה פרוסת לימון.