בשר הודו בסגנון באפלו
בשר הודו בסגנון באפלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 242 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך 2 פלפל, שמן צמחי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית מתכונים דומים: בשר הודו בסגנון באפלו, סלמון בסגנון באפלו, ו כנפיים בסגנון באפלו.
הוראות
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני-נמוך.
הוסף טורקיה; לכסות ולבשל 10 דקות, מפנה לאחר 5 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, בצל ופלפל פעמון; קוק חשף כ 5 דקות יותר, ערבוב מדי פעם והוסיף 1 עד 2 כפות מים במידת הצורך, עד מיץ של טורקיה הוא ברור כאשר מרכז החלק העבה נחתך (170°F) ותפוחי אדמה רכים.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים רוטב ורוטב פלפל.
יוצקים רוטב על תערובת טורקיה, ערבוב למעיל. להפחית את החום לנמוך. מבשלים עד הרוטב מחומם דרך.