בשר ויסקונסין ופרחחי צ'דר עם בצל מטוגן בבירה
בשר ויסקונסין ופרחחי צ'דר עם בצל מטוגן בבירה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו בקר ופרחחי צ'דר, חרדל מאבן טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בשר ויסקונסין ופרחחי צ'דר עם בצל מטוגן בבירה, פרחחי בקר וצ'דר בוויסקונסין, ו פרחחי בירה ויסקונסין (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הגדר גריל לבישול ישיר על אש גבוהה. גרגר שמן גריל כאשר מוכן להתחיל לבשל.
מניחים מחבת גדולה על גריל או מבער בצד ולהוסיף חמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים בצל. מבשלים עד מתרכך, כ -10 דקות.
מוסיפים בירה וכיסוי; מבשלים 10 דקות נוספות.
הסר כיסוי ממחבת ולתת להתבשל עד רוב הנוזל התאדה, על 5 דקות.
הפעל את החום על הגריל עד בינוני.
מניחים פרחחים על סורגים גריל משומן ומבשלים 4 עד 5 דקות לכל צד
מגישים פרחחים חמים על לחמניות קלויות חנוקות עם בצל ומעליהם חרדל.
מקורה: במחבת גדולה מעל חום בינוני להמיס חמאה להוסיף פרחחים וחומים 10 דקות, הופך אותם מדי פעם כפי שהם חומים.
הסר את הפרחחים ולהניח בצד.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות עד מתרכך.
יוצקים את הבירה לגרד את כל חתיכות חומות בתחתית המחבת. החזירו את הפרחחים למחבת ובישלו מעל חום בינוני במשך 15 דקות או עד שהבירה כמעט התאדתה.