בשר חזיר Medallions עם ג'ינג'ר סיני ורוטב לימון
מתכון בשר חזיר Tenderloin מדליונים עם זנגביל סיני ורוטב לימון יכול לספק את הכמיהה הסינית שלך בערך 45 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו מים, שרי, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו נתחי בשר חזיר ברוטב צלי לימון, בשר חזיר Medallions עם רוטב תות, ו נתחי בשר חזיר צלויים עם רוטב חמוציות מיובש (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים, לשפשף באופן שווה על חזיר.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חזיר למחבת, ומבשלים 1 1/2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
הסר חזיר מן המחבת, ולהניח בצד.
מוסיפים 2 כפות בצל, זנגביל ושום למחבת; מבשלים 2 דקות או עד ריחני, ערבוב כל הזמן.
מערבבים שרי ו-5 המרכיבים הבאים (באמצעות רוטב סויה) בקערה קטנה.
מוסיפים תערובת שרי למחבת; מביאים לרתיחה, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 3 דקות או עד בשר חזיר נעשה.
הסר חזיר מחבת באמצעות כף מחוררת, שומר נוזל במחבת.
מערבבים מים וקורנפלור בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קורנפלור למחבת, ומביאים לרתיחה. מבשלים 30 שניות או עד מעובה מעט.