קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

בשר חזיר דביק & אטריות צנון

בשר חזיר דביק & אטריות צנון
בשר חזיר דביק & אטריות צנון דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 21 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם אטריות ביצים, צנוניות, פילה חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מדהים. בשר חזיר דביק עם אטריות אורז, בשר חזיר דביק עם אטריות gingered & כרוב, ו סויה דביק & חזיר דבש עם אטריות אסיאתיות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
לטאטא את הדבש ואת גרידת ליים ומיץ יחד בקערה גדולה ועונה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את החזיר ומערבבים היטב את המעיל במרינדה. כיסוי וצינה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
3
מבשלים את האטריות במחבת של מים רותחים עבור 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מערבבים יחד את הצנון, mangetout, גזר וכוסברה בקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מחממים את השמן במחבת גדולה שאינה דביקה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר את החזיר מן המרינדה ולהוסיף למחבת. מוקפץ במשך 3-5 דקות, עד הזהב מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הוסף את המרינדה למחבת ולאפשר בועה במשך 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מסננים את האטריות ומחלקים אותן בין צלחות ההגשה. כפית את החזיר וכל מיצי המחבת על הירקות ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מגישים את האטריות עם חזיר וירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות