בשר חזיר דביק & אטריות צנון
בשר חזיר דביק & אטריות צנון דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 21 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם אטריות ביצים, צנוניות, פילה חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מדהים. בשר חזיר דביק עם אטריות אורז, בשר חזיר דביק עם אטריות gingered & כרוב, ו סויה דביק & חזיר דבש עם אטריות אסיאתיות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לטאטא את הדבש ואת גרידת ליים ומיץ יחד בקערה גדולה ועונה.
מוסיפים את החזיר ומערבבים היטב את המעיל במרינדה. כיסוי וצינה במשך 10 דקות.
מבשלים את האטריות במחבת של מים רותחים עבור 4 דקות.
מערבבים יחד את הצנון, mangetout, גזר וכוסברה בקערה הגשה.
מחממים את השמן במחבת גדולה שאינה דביקה.
הסר את החזיר מן המרינדה ולהוסיף למחבת. מוקפץ במשך 3-5 דקות, עד הזהב מבושל דרך.
הוסף את המרינדה למחבת ולאפשר בועה במשך 1 דקות.
מסננים את האטריות ומחלקים אותן בין צלחות ההגשה. כפית את החזיר וכל מיצי המחבת על הירקות ומערבבים בעדינות.
מגישים את האטריות עם חזיר וירקות.