בשר חזיר ואגסים ברוטב וודקה לימון
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אגסים anjou, עירית, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו קפליני עם סלמון ולימון-שמיר - וודקה רוטב, וודקה אגס, ו וודקה אגס תוצרת בית מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני.
מפזרים את צלעות החזיר עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
להוסיף צלעות חזיר למחבת; לטגן 3 דקות בכל צד או עד בשר חזיר נעשה.
הסר חזיר מן המחבת, ולשמור על חם.
חום 1 כפית שמן במחבת על חום בינוני.
מניחים אגס במחבת, לחתוך צדדים למטה. Saut 2 דקות בכל צד או עד הזהב.
הסר אגס מחבת, ולשמור חם. מערבבים בוודקה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, רינד, מיץ, עירית, ומבשלים 1 דקה.