קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות77
מגזין

בשר חזיר מוקפץ עם שזיפים מיובשים.

בשר חזיר מוקפץ עם שזיפים מיובשים.
בשר חזיר מוקפץ Tenderloin עם שזיפים מיובשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 191 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 1478 קלוריות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, שזיפים מיובשים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם שזיפים מיובשים, פילה חזיר של זורי עם יוגורט, חרדל ושזיפים מיובשים, ו בשר חזיר פילה עם תפוחים מוקפצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, יוצקים את היין על שזיפים מיובשים ולתת לספוג לפחות 1 שעה או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לקצץ את העור הכסוף את tenderloins.
3
חותכים את tenderloins לתוך סיבובים על 3/4 אינץ ' עבה. מתבלים את הסיבובים משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
4
במחבת sauté רק גדול מספיק כדי להחזיק את הסיבובים, לחמם את שמן הזית על חום גבוה. כאשר הוא מעשן, להוסיף את כדורי חזיר וחום, פונה פעם אחת, במשך כ 3 דקות בכל צד, או עד שהם מרגישים המשרד למגע. אם הם מתחילים לקבל חום מדי, להנמיך את החום.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מעבירים את כדורי החזיר למגש מחומם ומניחים בצד במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
יוצקים את השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
מסננים את השזיפים המיובשים, שומרים את היין והשזיפים המיובשים בנפרד. למדוד את 1/2 כוס היין. החזירו את המחבת לחום גבוה והוסיפו את היין 1/2 כוס והשזיפים המיובשים. Deglaze המחבת, גירוד כל חתיכות חומות על החלק התחתון של המחבת עם כף עץ, ולאחר מכן מערבבים את זיגוג הבשר, אם באמצעות. מרתיחים עד היין מופחת על ידי כמחצית; אם הוספת זיגוג, הרוטב יפתח עקביות syrupy קלות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
מוסיפים את השמנת ומרתיחים עד מופחת עקביות רוטב קל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
מסדרים את סיבובי החזיר על צלחות מחוממות כפית את הרוטב ושזיפים מיובשים מעל.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
10
זיגוג בשר
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
זיגוג בשר נעשה על ידי רתיחה למטה (צמצום) מרק עד שיש לו עקביות syprupy. ברגע שיש לך זיגוג זה על היד, אתה יכול להשתמש בו להכנת רטבים ולתת גוף וטעם לצמות ותבשילים. אתה יכול להפחית את מרק בשר עד כ -15 1 הנפח המקורי שלה, או כדי demi-glace, או שאתה יכול להפחית אותו שוב בחצי (בערך 13tieth הנפח המקורי שלה) כדי לקבל glace, או זיגוג בשר. זיגוג בשר מסחרי, במיוחד את מעולה יותר מ-גורמה המותג, הוא שווה ערך של מרק כי כבר מופחת על שליש המקורי שלה volume.To הפוך זיגוג בשר, לשים 5 ליטרים מרק בשר בסיר על הכיריים העליון ולהביא לרתיחה עדינה. להזיז את הסיר מעט מחוץ למרכז המבער ולהתאים את החום כך בועות נוזל בעדינות בצד אחד (בועה עולה רק כל שנייה או שתיים). מבשלים בעדינות, לעתים קרובות ברפרוף את השומן ואת קצף כפי שהם מצטברים עם מצקת, עד מרק מופחת על ידי כמחצית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
מצקתמצקת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
הסר מהחום ומאמץ דרך מסננת בסדר רשת לסיר קטן יותר. להחזיר את המרק לחלק העליון של התנור ולהמשיך להפחית באותו אופן. כאשר הוא מופחת שוב בחצי, מסננים אותו לסיר קטן יותר ולהמשיך לצמצם עד שיש לך על 2/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
העברה לצנצנת או מיכל פלסטיק, לתת מגניב, לכסות, להכניס למקרר עד 3 חודשים או להקפיא ללא הגבלת זמן. אם אתה מעדיף לעשות ולהשתמש demi-glace, רק להפחית את מרק 1 1/3 כוסות ולהשתמש כפליים מתכונים קורא זיגוג בשר.ספרי בישול רבים ממליצים לשים מרק מגשים קרח קובייה והקפאה אותו לשימוש מהיר רטבים ואפילו מרקים. הבעיה עם הרעיון הזה היא שאתה צריך חופן של קוביות לתת גוף לרוטב או לעשות מרק. במקום זאת, בצע את ההוראות להכנת זיגוג בשר, אבל להפחית את המרק רק עד שהוא על שמינית נפח המקורי שלה. (אם אתה מתחיל עם כ 5 ליטרים, יהיה לך על 2 1/2 כוסות.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
14
יוצקים את המרק מופחת לתוך מגשי קרח קוביית להקפיא. קובייה אחת היא כמעט מושלמת לרוטב שנותן ארבע מנות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
15
Reprinted with permission from Meat: A Kitchen Education by James Peterson, © 2012 Ten Speed Press
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
16
ג ' יימס פיטרסון הוא סופר מזון עטור פרסים, מדריך בישול, וצלם שהחל את הקריירה הקולינרית שלו כטבח מסעדות בפריז בשנות ה -1970. חוזר לארצות הברית בשנות ה -1980, הוא השחיז את טכניקות הבישול הצרפתיות שלו בתקופת כהונתו כשף-שותף בלה פטי רוברט בניו יורק. פיטרסון, שהיה מדריך בישול מוערך במשך יותר משני עשורים, מלמד במכון לחינוך קולינרי (לשעבר בית הספר לבישול של פיטר קאמפ בניו יורק). ספרו הראשון, רטבים, זכה בשני פרסי ג 'יימס בירד בשנת 1992; ירקות, אוכל צרפתי מהולל, בישול ואפייה זיכו אותו בארבעה פרסי ג' יימס בירד נוספים. פיטרסון מבשל, כותב, ותצלומים מברוקלין, ניו יורק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec
Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור, דומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון