טנדרלוין חזיר ממולא הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 5 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. . זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 1 שעה. אם יש לכם שאלוט, אבקת שום, פילה חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בשר חזיר ממולא, בשר חזיר ממולא, ו 2-for-1 ממולא בשר חזיר Tenderloin (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים פטריות, שאלוט, טימין, אבקת שום, מרווה, פלפל שחור, ומלח בשמן החם עד שהנוזל התאדה ופטריות ושאלוט מתרככים, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים פטרוזיליה; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
4
מערבבים בתרד; לבשל ומערבבים עד תרד נבול, על 5 דקות. מערבבים בחרדל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5
הסר מהחום.
6
מניחים בשר חזיר tenderloin על משטח עבודה; להניח prosciutto על גבי tenderloin.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילה
פרושוטו
7
מורחים תערובת פטריות תרד על פרושוטו, משאיר 1/2 אינץ ' הגבול מכל הצדדים. גליל tenderloin בחוזקה סביב המילוי ולקשור יחד עם חוט מטבח כדי לשמור סגור.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
8
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני; מקום התגלגל tenderloin בשמן החם. לצרוב עד שכל הצדדים הם חום זהוב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
העברת טנדרלוין צרוב לתבשיל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
10
אופים בתנור שחומם מראש עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז, 25 עד 30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (71 מעלות c).
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Zuccardi Aluvional Altamira Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 90 דולר לבקבוק.