בשר חזיר מצופה בשומר עם תפוחי אדמה ואגסים קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר מצופה שומר ירך עם תפוחי אדמה קלויים אגסים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 594 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ירך חזיר, מלח כשר ופלפל, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 93% המנה הזו מעולה. נסו בשר חזיר מצופה בשומר ותפוח, בשר חזיר מצופה ברוזמרין ושום עם דלורית ותפוחי אדמה, ו בשר חזיר צלוי עם רוזמרין, שום ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 400 F. באמצעות החלק התחתון של מחבת כבדה, למחוץ את זרעי שומר. בקערה קטנה, מערבבים את הזרעים, את השום, 2 כפות שמן, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. לשפשף את התערובת על החזיר, ולאחר מכן למקם את החזיר במחבת צלייה גדולה. בקערה, לערבב את הבצל, תפוחי אדמה, אגסים, 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ואת השמן הנותר. פיזור סביב חזיר צלוי עד מבושל דרך, כ 70 דקות (טמפרטורה פנימית 160 F).
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 5 דקות לפני חיתוך.