בשר חזיר מצופה חזרת.
בשר חזיר מצופת חזרת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 676 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם בשר חזיר tenderloins, זרעי כמון, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו בשר חזיר מצופה בעשבי תיבול עם תפוחי אדמה חדשים צלויים חזרת, בשר בקר מצופה בחזרת, ו בשר טנדרלואין עם חזרת וחרדל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים נבטים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; זורקים על תבנית אפייה עם המרכיבים הבאים 4 (דרך פלפל). צלוי בשליש העליון של התנור, ערבוב מדי פעם במשך 25 דקות או עד פריך ומכרז; להפריש.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-40
לדקור בטטות עם מזלג, ולעטוף בנייר כסף. צלי באמצע התנור במשך 1 שעה 15 דקות או עד מכרז.
בואו להתקרר; לקלף. מחית עד כמעט חלקה; לכסות ולשמור חם.
בינתיים, מניחים tenderloins על גיליון אפייה משומן קל; להפיץ כל אחד עם 2 כפות מיונז. לזרוק panko, בצל ירוק, חזרת בקערה; לטפוח על צמרות וצדדים של חזיר. צולים בשליש התחתון של התנור במשך 45 דקות בעוד תפוחי אדמה אופים.
להעביר חזיר ללוח חיתוך. מכסים בנייר כסף; לתת לעמוד במשך 10 דקות. בינתיים, לחמם כרוב ניצנים במחבת במשך 5 דקות או עד חם.
להעביר לקערה; לזרוק עם מיץ ליים.
חותכים 1 tenderloin ורבע אחד מהשני לפרוסות. באופן שווה לחלק חצי נבטים ופירה בטטות בין 4 צלחות; לשרת עם חזיר פרוס.