קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות15
מגזין

בשר חזיר מתובל עם תפוח תפוח

בשר חזיר מתובל עם תפוח תפוח
בשר חזיר מתובל עם תפוח תפוח דורש בערך 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 504 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ טעם הבית דורש חזיר, צימוקים זהובים, קליפת תפוז וסוכר. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 48%, המנה הזו די טובה. נסו מחווני תפוחים וחזיר מתובלים על עוגיות צ'דר, כיכר מאלט קלויה עם טרין חזיר לחוץ וקומפוט תפוחים מתובל, ו טעם שזיף מתובל או צ'אטני עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
שלב ציפורן ופלפל אנגלי; משפשפים מעל חזיר. עוטפים היטב בנייר כסף ומניחים בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
אופים בחום של 325 שעות למשך 1 עד 1-1/2 שעות או עד שמדחום בשר קורא 140 שעות והחזיר מחומם.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בסיר גדול שלבו את ששת מרכיבי התענוג הראשונים. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. מנמיכים את האש; מבשלים במשך 25-30 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה שקדים. פורסים חזיר; מגישים עם התענוג.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף