בשר חזיר עם זיגוג משמש רוזמרין
בשר חזיר עם זיגוג משמש רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו בשר חזיר צלי, שימורי משמש, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בשר חזיר צלוי עם זיגוג משמש - 5 נקודות, בשר חזיר שפשף עם זיגוג משמש וכרוב כבוש, ו בשר חזיר מזוגג משמש ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. לקצץ שומן חזיר.
מניחים חזיר בתבנית זכוכית 13x9 אינץ'.
במחבת 10 אינץ', שימורי חום, שרי, רוזמרין ושום על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה. במידת הצורך, חתיכות משמש מחית עם מזלג לחתיכות קטנות. כפית 1/4 תערובת משמש כוס על חזיר (תערובת משמש הנותרים reserve). הכנס מדחום בשר כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר חזיר.
אופים חשפו 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 30 דקות או עד מדחום קורא 68°. לכסות חזיר בנייר כסף; לתת לעמוד 15 עד 20 דקות או עד מדחום קורא160. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על5, חזיר יהיה קל יותר לגלף.)
חום נשאר תערובת משמש; לשרת עם חזיר.