בשר חזיר עם תאנה ורוטב פורט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 730 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, ירך חזיר, נמל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ירך חזיר עם תאנים ורוטב פורט, ירך חזיר עם תאנים ורוטב פורט, ו בשר חזיר ממולא צלוי ברוטב פורט (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הרוטב: בסיר בינוני כבד, לשלב את 6 החומרים הראשונים. מרתיחים מעל חום בינוני-גבוה עד מופחת בחצי, על 30 דקות. השליכו את הענבים ומקלות הקינמון (חלק מעלי הרוזמרין יישארו בתערובת הנמל).
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
צווארי עוף
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
יציאה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מעבירים את תערובת הנמל לבלנדר ומחית עד חלקה. תתמזג עם החמאה. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. (הרוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. לחמם מחדש על חום בינוני לפני השימוש.)
מערבבים את השמן, רוזמרין, 1 כף מלח 1/2 כפיות פלפל בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים את ירך החזיר במחבת קלייה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
מורחים את תערובת השמן על החזיר כדי מעיל לחלוטין. צלוי עד מיד לקרוא מדחום בשר מוכנס למרכז של הקופות חזיר 145 מעלות F, הופך את החזיר כל 15 דקות כדי להבטיח אפילו בראונינג, על 45 דקות בסך הכל.