קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

בשר חזיר פילה ממולא תפוחים ופירות יבשים

בשר חזיר פילה ממולא תפוחים ופירות יבשים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר Tenderloin ממולא תפוחים ופירות יבשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוף, סבתא סמית תפוח-קלוף, בעל גוף מלא יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו תפוחים אפויים ממולאים בפירות יבשים ופקאנים, בשר חזיר צלוי עם פירות טריים ומיובשים, ו פירות ממולאים בשר חזיר פילה עם רוטב תפוזים-חרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים את הפירות היבשים עם היין. ממיסים את החמאה במחבת גדולה וחסינה.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את התפוח ומבשלים על אש מתונה במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את המים כאשר המחבת מתייבשת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מסננים את הפירות היבשים, שומרים את היין. מערבבים את הפירות היבשים לתוך התפוח והבצל במחבת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פירות יבשיםפירות יבשים
לשימור,לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. קוצצים גס 1/2 כוס של תערובת הפירות ושומרים אותו להכנת הרוטב. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הכנס פלדה מחדדת או את הידית של כף עץ לתוך הקצה העבה של הפילה. בזהירות לדחוף את הפלדה דרך הפילה לגלגל את הבשר כדי להרחיב את החור מעט. דחוף את הפילה בתערובת הפירות ואטום את הקצוות בקיסמים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
9
מחממים את השמן במחבת. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומחממים אותו במחבת על חום גבוה, מסתובב, במשך כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הבשר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
להעביר את הבשר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
מוסיפים את היין השמור למחבת ומבשלים על אש גבוהה, מגרדים את כל חתיכות השחמה, עד סירופי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים את המניה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות. מערבבים את הכוס השמורה 1/2 של תערובת הפירות ומתבלים במלח ופלפל. חותכים את tenderloin לרוחב 1/2 אינץ עבה ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
14
הערות: מנה אחת-קלוריות 244 קק " ל, שומן כולל 4 גרם, שומן רווי 5 גרם, חלבון 25 גרם, פחמימות 19 גרם

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר פילה בתפריט? נסה זיווג עם Malbec, פינו נואר, וsangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. הכרם Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 109 דולר לבקבוק.
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
צבע סגול אטום זכוכית, זה ספורט את האף מפתה של אלון קלוי, מינרלים, שוש, לבנדר, תבלינים אקזוטיים, פירות שחורים שונים. צפוף, עשיר, חושני על החיך, זהו יופי גוף מלא. שיוך: זוגות היטב עם בשר צלוי או צלוי כמו בשר בקר או כבש, שליו ממולא נקניק, או כל שילוב בשר נהדר אחר אתה יכול להמציא.