בשר חזיר פילה עם זיגוג מלוח-מתוק
בשר חזיר Tenderloin עם זיגוג מלוח-מתוק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. לך לחנות ותביא מים, פילה חזיר, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות מרגריטה עם זיגוג מתוק מלוח טקילה, בשר חזיר פילה עם זיגוג תאנה-כתום, ו בשר חזיר טנדרלוין עם זיגוג משמש (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר קטן; מערבבים ב 1 כף חומץ. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד 1/4 כוס (כ 3 דקות). מילואים 2 כפות תערובת אגבה; להפריש. שמור הנותרים 2 כפות תערובת חם במחבת.
לחמם מחבת nonstick גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
אופים ב 350 במשך 10 דקות.
מברשת חזיר עם 2 כפות שמורות תערובת אגבה.
אופים 5 דקות נוספות או עד רשם מדחום 155 (מעט ורוד).
להוסיף הנותרים 1 1/2 כפיות חומץ, 1 כפית מים, ופלפל אדום הנותרים 2 כפות תערובת אגבה בסיר.
חותכים בשר חזיר לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'.