קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

בשר חזיר פילה עם כרוב

בשר חזיר פילה עם כרוב
בשר חזיר פילה עם כרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 191 גר' של חלבון, 48 גרם של שומן, וסך הכל 1338 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך בשר חזיר tenderloins, allspice הקרקע, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 86%. נסו בשר חזיר במרינדה עם כרוב אדום, בשר חזיר פילה עם כרוב חמוץ מתוק, ו בשר חזיר פילה עם כרוב וסלט תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. להמיס 3 כפות חמאה בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
2
מוסיפים את הכרוב, צימוקים, חומץ, סיידר, 1/4 כפית הכלספייס ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, 20 דקות. לחשוף ומבשלים עד הנוזל הוא כמעט נעלם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
כרובכרוב
צימוקיםצימוקים
חומץחומץ
סיידרסיידר
3
מוסיפים מלח ועוד חומץ לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
מלחמלח
4
בינתיים, מפזרים את החזיר עם הנותרים 1/4 כפית allspice, 1 1/4 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פלפלפלפל
חזירחזיר
מלחמלח
5
מחממים את שמן הזית במחבת אטומה מעל חום בינוני גבוה. חום את החזיר מכל הצדדים, ולאחר מכן להעביר למחבת צלייה (להזמין את המחבת) וצולים עד מדחום מוכנס לתוך רשם הבשר 145 מעלות F ל 150 מעלות F, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
6
העברה ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מרתיחים את המרק במחבת עד מופחת בשליש.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מערבבים את הקמח ואת הנותרים 1 כף חמאה, לטאטא לתוך המרק ומרתיחים 1 דקה. מוסיפים את חזרת. חותכים את החזיר; לשרת עם כרוב ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
כרובכרוב
חמאהחמאה
מרקמרק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Reginato malbec rosé. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Reginato Malbec Rose
Reginato Malbec Rose
Malbec נראה גיבור סביר עבור ענבים יין מבעבע, אבל כאשר אתה רוצה rosé שלך להראות קצת צבע ואופי אמיתי, אז Malbec של האיש שלך. פריך ויבש עם תות שדה מקסים, טעמים וריחות ריבס. רק רמז של מבנה טאנין, תבלין פרחוני, וסיבובי סיום אלגנטיים מדהימים מהפה. הוא מדבר על הענבים המלבק העשירים, אך לעולם אינו מאבד את אופיו הקל והמרענן. זה ייתן לך סיבה טובה לשתות יין מבעבע עם המנה העיקרית שלך!