קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות80
מגזין

בשר חזיר פילה עם כרוב וסלט תפוחים

בשר חזיר פילה עם כרוב וסלט תפוחים
בשר חזיר פילה עם כרוב וסלט תפוחים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1160 קלוריות, 189 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל, עלי כוסברה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה עם סלט תפוח ג'יקמה, צלעות חזיר בפירורי לחם עם תפוח חם-כרוב סלט כרוב, ו כריכי בשר חזיר עם סלט הכוסברה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שמן חום במחבת ovenproof גדול מעל חום בינוני גבוה. בשר חזיר העונה עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל; לבשל, מפנה מדי פעם, במשך 68 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזירחזיר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מעבירים מחבת לתנור, וצולים ב 400 במשך 12-14 דקות או עד חזיר מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
4
תן לנוח לפחות 5 דקות לפני חיתוך.
5
בינתיים, לשלב את החומץ, הדבש, ואת המלח והפלפל הנותרים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חומץחומץ
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים את הכרוב והתפוחים; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
תפוחתפוח
7
תן לסלט לשבת במשך 5 דקות, משליך מדי פעם. מקפלים בכוסברה, ומגישים עם החזיר.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
חזירחזיר

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Vina Cobos Bramare Uco עמק Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec
Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec
אדום סגול עמוק. ניחוחות מורכבים של תבלינים ופירות: פירות יער אדומים טריים עם רמזים של סיגליות בשילוב עם תבלינים אפייה. חומציות תוססת וחיך בינוני אלגנטי עם מרקם משיי.