זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם בשר חזיר tenderloins, סוכר חום, עגבניות שזיפיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : המבורגרים פיקנטיים עם בצל אדום כבוש וקרם צ'יפוטלה, Posole חזיר אדום עם בצל כבוש פרסקו Queso, ו בשר חזיר פילה עם צ'יפוטלה-רוטב חמוציות.
הוראות
1
מניחים את הבצל פרוס דק בקערה עם מיץ 1 סיד, חצי אורגנו קמצוץ כל מלח ופלפל. תניח בצד.
יבש מטגנים את כל השום במחבת ללא מקל עד מושחר משני הצדדים, על 8 דקות, ולאחר מכן לקלף.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
תחמם את הגריל. מסדרים את בצל פרוס עבה על מגש אפייה עם עגבניות, לחתוך בצד למעלה. עונה וגריל עד מושחר, כ 8 דקות. טיפ לקערה עם השום, רסק צ 'יפוטלה, 1 כפית אבקת צ' ילי, 1 כף סוכר ומיץ לימון שנותר. עונה ו whizz בבלנדר עד חלקה. בעדינות לחמם במחבת.
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage Malbec טרואה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.