בשר חזיר פילה עם ריבס-שאלוט קומפוט
בשר חזיר Tenderloin עם Rhubarb-שאלוט Compote עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, טימין בתוספת שנים עשר גבעולי טימין 2 אינץ', חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ריבס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר כקינוח. נסו Pan-צרוב בשר חזיר Tenderloin עם קומפוט ריבס, בשר חזיר פילה עם שאלוט שמנת-רוטב פאן חרדל, ו צלעות חזיר עם קומפוט ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק גריל. בקערה בינונית, לזרוק את ריבס ושאלוט עם חמאה למעיל. מערבבים בסוכר ותימין טחון ומתבלים במלח ופלפל.
תקרע ארבעה גיליונות באורך 16 אינץ ' של נייר כסף כבד במיוחד. תל חצי תערובת ריבס במרכז כל אחד 2 יריעות רדיד. בעדינות לדפוק את חתיכות עבה של חזיר על 1 אינץ ' עבה. מתבלים במלח ופלפל ולוחצים על כל פיסת קורנית. מסדרים את חתיכות החזיר בשכבה על הריבס. מכסים עם 2 גיליונות הנותרים של נייר; לקפל את הקצוות מסביב לאטום.
גריל חבילות נווד מעל אש חמה מאוד במשך כ -12 דקות, או עד רוחש ונפוח. באמצעות כפפות תנור, להעביר את חבילות מגש מעוטר. פתח את החבילות בזהירות, להעביר את החזיר ואת ריבס צלחות לשרת.