קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

בשר חזיר פילה עם ריבס-שאלוט קומפוט

בשר חזיר פילה עם ריבס-שאלוט קומפוט
בשר חזיר Tenderloin עם Rhubarb-שאלוט Compote עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, טימין בתוספת שנים עשר גבעולי טימין 2 אינץ', חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ריבס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר כקינוח. נסו Pan-צרוב בשר חזיר Tenderloin עם קומפוט ריבס, בשר חזיר פילה עם שאלוט שמנת-רוטב פאן חרדל, ו צלעות חזיר עם קומפוט ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תדליק גריל. בקערה בינונית, לזרוק את ריבס ושאלוט עם חמאה למעיל. מערבבים בסוכר ותימין טחון ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
תקרע ארבעה גיליונות באורך 16 אינץ ' של נייר כסף כבד במיוחד. תל חצי תערובת ריבס במרכז כל אחד 2 יריעות רדיד. בעדינות לדפוק את חתיכות עבה של חזיר על 1 אינץ ' עבה. מתבלים במלח ופלפל ולוחצים על כל פיסת קורנית. מסדרים את חתיכות החזיר בשכבה על הריבס. מכסים עם 2 גיליונות הנותרים של נייר; לקפל את הקצוות מסביב לאטום.
מרכיבים שתצטרך
3
גריל חבילות נווד מעל אש חמה מאוד במשך כ -12 דקות, או עד רוחש ונפוח. באמצעות כפפות תנור, להעביר את חבילות מגש מעוטר. פתח את החבילות בזהירות, להעביר את החזיר ואת ריבס צלחות לשרת.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec Sur de Los Andes עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
מלבק עסיסי עם חומציות תוססת גיבוי הערות פטל, אוכמניות שזיף ארוגים עם טאנינים רכים לסיים spice-tinged. כל הענבים ממוינים פעמיים עם ההגעה ליקב. כל התסיסה מתרחשת באופן טבעי עם שמרים ילידים. תסיסה לוקח 20 ימים עם 2 ימים של השריה קרה, בטמפרטורות בין 24-27 צלזיוס כדי להשיג את המורכבות ביותר. לאחר מכן עובר היין תסיסה מלולקטית של 100% והוא מזדקן בחביות עץ אלון מבוגרות יותר.