בשר חזיר פילה עם תאנים וגבינה כחולה פולנטה
בשר חזיר Tenderloin עם תאנים פולנטה גבינה כחולה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 504 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם פולנטה גסה, יין, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה טוב. נסו טנדרלוין חזיר ממולא בגבינה תאנה וכחול, גבינה כחולה, תאריך + פקאן ממולא בשר חזיר פילה, ו פילה חזיר עם תאנים וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את החזיר ואת טפיחה יבש; לקצץ ולהשליך שומן וכל קרום כסוף מן tenderloin.
מפזרים מעט בשר במלח ופלפל.
יוצקים שמן לתוך nonstick 10 עד 12 אינץ', מחבת אטומה מעל חום גבוה, הטיית מחבת לתחתית המעיל; כאשר שמן חם, להוסיף tenderloin ולהפוך לפי הצורך חום מכל הצדדים, על 4 דקות בסך הכל.
הסר מן החום; לסדר את התאנים ואת ענפי הקורנית סביב חזיר.
העברת מחבת עם חזיר לתנור רגיל או הסעה 400; אופים עד מדחום מוכנס במרכז החלק העבה ביותר של הבשר מגיע 155, 18-25 דקות.
בינתיים, במחבת 4 עד 6 ליטר, לשלב פולנטה, 1/2 כפית מלח, ו 4 1/2 כוסות מים. מערבבים מעל חום גבוה עד שחין תערובת; להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פולנטה חלקה לפי הטעם, 25 עד 30 דקות.
הסר מהחום ומערבבים ב 1/3 כוס גבינה כחולה; להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם. כסה וחמם.
מעבירים פילה ותאנים לצלחת מעוטרת ומניחים לעמוד במקום חם למשך 5 דקות.
מוסיפים יין, דבש וקליפה כתומה למחבת לא שטופה. מרתיחים מעל חום גבוה, ערבוב לשחרר חתיכות השחמה, עד התערובת מצטמצמת כ 1/2 כוס, 4 עד 5 דקות.
פרוסת חזיר באלכסון על פני התבואה 1/2 אינץ ' עבה. תערובת פולנטה כף שווה על ארבע צלחות ארוחת ערב. מסדרים חזיר ותאנים על פולנטה; רוטב כפית שווה על חזיר ותאנים. למעלה עם יותר גבינה כחולה אם תרצה.